Vandpolering

Står du og skal restaurere din bil, motorcykel eller anden mekanik, vil du opnå det bedste resultat ved at benytte vandpolering.

Vandpolering er en proces, hvor vand er hovedelementet

Vandet bliver blandet med et specielt fremstillet medie. Overfladerne bliver sprayet under højt tryk. Til sammenligning med andre kendte overfladebehandlinger er denne metode ikke nær så skadelig for dine overflader. Ved brugen af denne metode bliver der ikke efterladt rester af blæsemateriale. Overfladen vil fremstå smudsafvisende og uden skader, hvilket gør den nem at holde ren.

Nyudviklet teknik er den mest skånsomme proces

Står du og skal restaurere din bil, motorcykel eller anden mekanik, vil du opnå det bedste resultat ved at benytte vandpolering. Vandpoleringsprocessen foregår i en maskine, hvor de enkelte dele bliver behandlet under lavt tryk. Vi benytter rent vand som hovedelement, samt et medie, ingen opløsningsmidler eller kemiske produkter, hvilket gør processen til den mest skånsomme. Selv lejepasninger i eks. Motorblokke passer efterfølgende, da dette ikke fjerner materiale fra overfladen. Du vil opleve at dine dele vil fremstå som skinnende nye. Hvis du vælger at benytte dig at vandpoleringsmetoden, vil der ikke blive indlejret rester af blæsematerialer i ovefladen. Resultatet efter vandpoleringsarbejdet er at dine overflader vil fremstå forseglet, smudsafvisende og ikke mindst er de nemme at holde rene.

Vandpoleringsmetoden er uundværlig når du skal restaurere din bil, motorcykel eller anden mekanik, fordi de fleste ønsker at deres overflader skal fremstå så nye og flotte efter en overfladebehandling som muligt, og det resultat vil du opnå ved at benytte vandpolering. Resultatet og finishen efter en vandpolering er, at dine overflader vil fremstå som fabriksnye, hvilket gør at de vil skinne i solen når du kører ude på vejen.

Så har du en veteranbil, Motorcykel, Knallert eller andet motorkøretøj som står gemt under et tæppe, så kan vi hos Damsgaard Autolakering hjælpe dig med at få dine motordele og meget andet til at bliver mindst lige så flotte som lakeringen.

Kik evt. på vores facebookside, der kommer løbende nye billeder op af dele der har fået nyt liv.

Vandpolering kan bruges på følgende materialer

  • Aluminium
  • Rustfrit stål
  • Messing
  • Bronze
  • Titanium
  • Magnesium
  • Kobber
  • Plastik
  • Gummi
(+45) 42 79 28 83
t@damsgaard9900.dk