​Ridser i lakken og andre lakskader repareres

Hos Damsgaard Autolakering A/S i Frederikshavn nær Sæby i Nordjylland har vi blandt andet specialiseret os i at udbedre ridser i lakken på biler og varevogne. Vi kan klare ridser i lakken og andre lakskader, uanset de er overfladiske eller dybe.

Vi klarer både overfladiske og dybe ridser i lakken

Overfladiske ridser i lakken på en pæn og velholdt bil er irriterende, og det er de i særlig grad, hvis bilen er næsten helt ny. Det værste er måske, at man konstant får øje på ridsen, selvom andre mennesker måske ikke lige bemærker den. Vi har kompetencerne til at udbedre skaden, så den ikke længere vil være iøjnefaldende.

Dybe ridser i lakken er ikke kun irriterende, for der vil snart udvikle sig rust i ridsen, og hvis den ikke bliver udbedret, så spreder rusten sig, hvorpå lakken begynder at boble op.

Det er vigtigt, at sådanne skader ikke udsættes i længere tid.​

Vi har over 65 års erfaring med autolakering, og derfor har vi bred erfaring med autolakering og lakskader af enhver art. Vi tager naturligvis en indledende drøftelse, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder for at reparere lakskaden.

Få et uforpligtende tilbud på en lakreparation

Kig forbi værkstedet, hvis du har fået ridser i lakken, så vi kan give et uforpligtende tilbud på en reparation. ​

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 98 42 27 52 eller at skrive til t@damsgaard9900.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker en cirkapris.​

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontakt formular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

Damsgaard Autolakering A/S
H.C. Ørstedsvej 29A
9900 Frederikshavn

Tlf.: 98 42 27 52
CVR: 28660812
t@damsgaard9900.dk​