Sprøjtelakering

​Det er vigtigt for os, at lakeringen lever op til forventninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvad enten jeres behov måtte være.

​Industrilakering til en bred vifte af virksomheder

Hos Damsgaards Autolakering A/S står vi til rådighed, hvis virksomheden søger professionel og kvalitetsbevidst industrilakering. Med adresse i Frederikshavn har vi hjulpet mange forskellige virksomheder i hele Nordjylland, f.eks. Skagen og Sæby.

Vi har hjulpet både store og små virksomheder med industrilakering, inden for mange forskellige brancher. Vi arbejder grundigt og effektivt på såvel små lakeringer af skabslåger som større og mere komplicerede projekter.​

Uanset jeres ønske imødekommer vi krav til produkt og levering.

Kvalitetsbevidst industrilakering

​Det er vigtigt for os, at lakeringen lever op til forventninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvad enten jeres behov måtte være.

Vi anvender udelukkende produkter fra NEXA og Selemix. Begge produktserier er kendt for god kvalitet, optimal farvetilpasning og hurtig tørretid. Vi kan således levere en hurtig, kvalitetsbevidst service.

Vi holder os løbende opdateret på industrilakeringens nyeste teknikker og produkter. På den måde kan vi tilbyde markedets bedste løsninger og give en professionel vejledning.​

Kontakt os i dag for mere information

Har I spørgsmål til vores industrilakering, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon (+45) 98 42 27 52 eller maile os på t@damsgaard9900.dk.

​Vi ser frem til jeres henvendelse.

(+45) 42 79 28 83
t@damsgaard9900.dk