Sprøjtelakering

Søger I sprøjtelakering af møbler, døre, køkkenskabe eller andet inventar? Så er Damsgaards Autolakering A/S en fornuftig samarbejdspartner.

Vi hjælper såvel private husejere som erhvervsvirksomheder med sprøjtelakering. Afhængigt af opgavens størrelse kan vi ofte færdiggøre projektet inden for samme dag, f.eks. hvis bilen har fået en rids.

Som noget nyt har erhvervskunder mulighed for at følge lakeringsprocessen via vores nye it-system.

Vi klarer maling af køkkenskabe og maling af døre

Trænger f.eks. dine køkkenskabet, døren, stolen, bordet, reolen, træmøblerne, designmøblerne, lamper eller metalmøblerne til en kærlig hånd? Så står vi til rådighed.

Sprøjtelakering er et fornuftigt alternativ til indkøb af nyt inventar. Med den rette behandling, kan jeres inventar fremstå som helt nyt – og I sparer således mange penge. Hos Damsgaards Autolakering A/S benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter, der giver jer en tilfredsstillende og holdbar løsning, når det gælder bl.a. maling af døre og maling af køkkenskabe.

Sprøjtelakering i hele Nordjylland

Vi hjælper såvel private som erhverv i hele Nordjylland, f.eks. Frederikshavn, Sindal, Skagen og Sæby. Har I spørgsmål til vores service, er I altid velkomne til at kontakte for nærmere information eller et uforpligtende tilbud på sprøjtelakeringen.​

Kontakt os på telefon 98 42 27 52 eller mail t@damsgaard9900.dk.